Hauwlo Zonweringen F6 trapt af

Zaterdag 2 maart 2013 heeft de F6 van v.v. Ruinerwold haar eerste wedstrijd gespeeld. Vol goede moed werden de shirts, gesponsord door Hauwlo Zonweringen, voor de wedstrijd tegen de ploeg uit Steenwijk aangetrokken. Op het sportpark in Ruinerwold werd er gespeeld tegen v.v. Veste F10, op papier een “makkie” denk je dan.
Helaas, de werkelijkheid was iets anders.

Gelijk vanaf de aftrap werd F6 tot verdedigen gedwongen. Ondanks fanatiek verdedigen en goed keeperswerk wist de d’Olde Veste toch te scoren.
In het begin wist F6 niet van hun eigen doel af te komen. Pas halverwege de eerste helft lukte het Esther van der Haar om vlak bij het doel van d’Olde Veste te komen en de bal ging bijna het doel in! Deze goede actie gaf de rest van het team vertrouwen: oh, moet het zo!
Steeds vaker kwam F6 bij het vijandelijke doel.

De goede lijn van de eerste helft werd in de tweede helft goed door gezet. Vol goede moed werd er geprobeerd een doelpunt te maken. De doelman d’Olde Veste moest steeds vaker in actie komen. De bal wilde echter niet over de doellijn rollen.
Omdat d’Olde Veste nog wel een paar keer wist te scoren stond uiteindelijk de eindstand van 0-10 op het scorebord.

Jammer maar helaas! De manier waarop echter tot het laatste fluitsignaal werd gestreden maakte alles goed. Niemand liet het koppie hangen! Ook de ouders niet, die fanatiek met het team mee leefden.

Gelukkig werd bij het nemen van de afsluitende penalty’s wel gescoord, en kon iedereen met een goed gevoel de douches opzoeken.