Geachte bewoners, Op 26 juni wordt er voor de derde keer de Mountainbike-streetrace georganiseerd in Ruinerwold. Dit jaar wordt er gebruik gemaakt van een vernieuwd parcours. Waarvoor de gemeente een vergunning heeft verleent. Het parcours gaat bij u door de wijk / straat.

Wij willen u vragen om op maandag 26 juni vanaf 12:00 uur geen auto’s meer te parkeer langs de straat in verband met het opbouwen van het parcours. Tijdens de wedstrijden die vanaf 17 uur op het Dijkhuizen starten is het niet mogelijk om bij uw huis te komen met de auto. We vragen u met klem om deze dan elders in de wijk te parkeren.

Het parcours gaat over het Dijkhuizen tot aan Lucassen Rijschool en vandaaruit binnendoor naar de Buitenweg , daar wordt rond gereden, bij de “oude school” gaat het parcours over het voormalige schoolplein. Dan wordt de Nijsinghweg overgestoken naar plan de Perenhof. De Winterjan wordt vanaf nummer 9 tot aan de Gieserwilderman afgesloten voor doorgaand verkeer. Via de Brandweerkarzerne gaan de deelnemers het Dijkhuizen weer op. Vanaf de Keuterhoek wordt de weg afgesloten voor doorgaand verkeer.

Het spreekt voor zich, dat, bij calamiteiten, de wedstrijd direct zal worden stilgelegd en de genoemde wegafsluiting zal worden opgeheven. Veiligheid voor alles!

We zouden het erg prettig vinden als u – net als wij – zou kunnen genieten van een gezellig evenement wat het dorp Ruinerwold op de kaart zet! Indien u hinder ondervindt willen wij u verzoeken contact met ons op te nemen. De organisatie is herkenbaar aan blauwe jassen met op de achterzijde mtb-streetrace.nl
Met vriendelijke groet,
Reinders Wielersport Streetrace Ruinerwold\.
Edwin Koster
Erik Kuijer
Geert Remmelts
Johnny Jonkers
Richard Middelveldt