2 spelers van VVR F1 gescout door BVO Emmen

Beide IMG_1033voetballers uit de F1 van VVR, Jacco Jongschaap (Keeper) en Ramon Gebben (middenvelder) waren 4 weken geleden aangenaam verrast toen ze na de wedstrijd tegen Twedo werden benaderd door een scout van FC Emmen. Deze vertelde aan beide spelers dat ze al enkele keren waren bekeken en of ze 5 a’6 proeftrainingen mee wilden doen met

de voetbalschool van FC Emmen…..natuurlijk wilden beiden dat graag! Na een professioneel intakegesprek waarin werd verteld wat ze de komende weken konden verwachten en wat er van hun werd verwacht, mochten ze trainen in het stadion van FC Emmen.
Jacco werd stevig getest met andere keepers in een aparte keepersschool. Ramon werd met ongeveer 28 andere voetballertjes stevig getest, vooral op techniek….het niveau lag hoog. Ook moesten ze een minitoernooi voetballen tegen voetballers uit Duitsland.
Na 4 trainingen in Emmen werd hun medegedeeld dat ze op gesprek moesten komen en dan zou hun worden verteld of ze komend seizoen mochten blijven bij FC Emmen.
Erg spannend dus! Maar er werd hun verteld dat ze erg tevreden waren…en dat ze mochten blijven!! Beide jongens waren erg blij, van de 28 voetballers zijn er 14 toegelaten en daar zaten dus deze kanjers bij. Jacco begint in de E2 en Ramon begint in de voetbalschool. Succes Jongens!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.