2e winnaar pinactie bekend

Pinactie Opoe’s Erfenis groot succes

De pinactie is een groot succes bij Opoe’s Erfenis. Er werd altijd al z’n 55% gepind bij Opoe, maar de afgelopen weken heeft Opoe een speciale pinactie, en is het pingedrag gestegen tot boven de 90%. Het werkt heel simpel, als klanten betalen met de pinpas maken ze al kans op de week prijs. Voor alle duidelijkheid, er mag en kan bij Opoe ten alle tijden met contanten worden betaald.
Laat dat duidelijk zijn.

Maar geld afstorten en kleingeld halen kost veel geld en tijd, daar komt nog bij dat de Rabobank heeft besloten om de briefjes van vijf euro uit de pinautomaat te halen. Het gevolg is dat er een groot tekort ontstaat in de kassa van de winkeliers. Als je vijfjes wilt hebben, moeten deze via internet besteld worden en kunnen ze binnen enkele werkdagen opgehaald worden op het kantoor van de Rabobank ( onder kantooruren) kosten €7,50. Kortom, hoe gek gaat het worden? Daarom heeft Opoe er alle belang bij dat klanten willen pinnen.
Vorige week is de paashaas van chocolade gewonnen door: Albert Knol Deze paashaas is een halve meter hoog en weegt 1 kg. Deze week is de chocoladehaas gewonnen door:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.