Buurtteam Welzijn ontmoet de dorpen

Buurtteam-West van Welzijn De Wolden gaat vrijdag 20 juni op bezoek bij de dorpsbelangen organisaties in het werkgebied. Welzijn De Wolden maakt een nieuwe ontwikkeling door met het inrichten van de buurtteams om hiermee beter te kunnen anticiperen op de toekomstige ontwikkelingen rond de jeugdzorg, de AWBZ, de Participatie Wet.

De beide buurtteams gaan zich presenteren in hun werkgebied. Uiteindelijke doel is dat het buurtteam aanspreekbaarder en toegankelijker wordt voor de dorpen en de dorpen leren kennen. “Kennen en gekend” worden is de basis voor samenwerking en ontwikkeling” zo zegt Tom Winters lid van het buurtteam met de specialisatie jongerenwerk.

Daarom gaat het buurtteam op vrijdag 20 juni op bezoek in de dorpen. De dorpsbelangenorganisaties ontvangen het buurtteam op een passende locatie, waarna kennis en wetenswaardigheden worden uitgewisseld. Buurtteam West richt zich op De Wijk, Ruinerwold, Oosteinde, Berghuizen, Koekangerveld, Koekange en de Wijk. De dorpen worden ook in deze volgorde aangedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.