Streetrace Ruinerwold

Op 29 juni aanstaande wordt er voor het eerst een atb wedstrijd georganiseerd in Ruinerwold. Het betreft een wedstrijd die gedeeltelijk over de weg gaat en gedeeltelijk onverhard is. In het parcours zullen enkele kunstmatige hindernissen verrijzen. Het parcours ligt in en om de manege in Ruinerwold.

Er wordt gestreden in drie verschillende categorieën. Om 18 uur starten we met de categorie jeugd 8 tot 13 jaar. Deze categorie rijdt 20 minuten en 1 ronde. Om 18:45 uur start de FUN klasse, waarin ook de jeugd van 13 en 14 jaar zal starten. Zij rijden 45 minuten en 1 ronde. Om 19:45 uur is het parcours voor de licentiehouders. Deze categorie rijdt 50 minuten en 1 ronde.
Het inschrijven kan van te voren via streetraceruinerwold@gmail.com.

De startlijst en opstellingen volgorde gaat aan de hand van deze voorinschrijving. Wie als eerste inschrijft staat vooraan. Kosten voor deelname bedragen € 10,- inclusief € 5,- borg voor het stuurbord. Indien u niet in het bezit bent van een Mylaps transponder kunt u deze bij het evenement huren voor € 5,- Daginschrijving is mogelijk tot 15 minuten voor de start van de betreffende categorie. Bij de manege van De Woldruiters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.