Lummeldagen komen er aan!

Organisatie is op zoek naar muzikanten, troubadours, singer song writers
De Drentse Lummeldagen in Ruinerwold krijgen een vervolg op zondag 9 juli 2017. Het blijft een eendags en laagdrempelig te bezoeken doe-het-zelf festival voor jong en oud. Niets moet en heel veel mag. De naam zegt het al, wilt u lekker lummelen of luieren op een kleedje of in een hangmat dat kan dat. Ook de locatie aan het Boerpad blijft hetzelfde. Er zijn diverse Foodtrucks met een grote diversiteit aan eten. Voor kids is er weer een groot en gratis speelparadijs aanwezig. Het evenement is gratis te bezoeken.

Natuurlijk hoort er muziek, entertainment en ander vermaak bij. Echter het betekend wel een festival zonder grote artiesten en/of bekende namen. Maar een laagdrempelig en gezellig festival met een grote knipoog. Want humor staat centraal. Gitaristen, Singer songwriters, troubadours die zin hebben om wat te spelen zijn van harte welkom. Bij voorkeur even aanmelden per mail. Ook al begin je net met gitaar, blokfluit, triangel etc, maakt niet uit. Maakt niet, meld je aan! of mail ons voor informatie.

Lummeldagen?
Het wordt weliswaar in meervoud geschreven. Maar het betreft slechts een dag, de tweede dag is voor eigen rekening. Lekker thuis voor de buis, of op het werk in de baas zijn tijd.

Ontstaan Lummeldagen?
Het idee is ontstaan bij wijze van grap omdat de eerste Lummeldag in 2015 na Oldtimerdag Ruinerwold was. Een evenement waar veel mensen aan mee werken, en de hele dag druk in touw zijn. Een lummeldag waar mensen even lekker kunnen bij komen, lekker luieren, muziek luisteren, kletsen en genieten van het leven. Voor 2017 is wederom gekozen om de Lummeldagen niet in het zelfde weekend te doen als Oldtimerdag. Logistiek is dit handiger met de opbouw etc. Noteer dus alvast zondag 9 juli 2017. Tijden: 13.00 – 19.00 uur. Locatie: Boerpad Ruinerwold.

Vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen zijn van harte welkom. Mail ons: info@lummeldagen.nl