8 tips voor bij het kamperen

In dit artikel vind je 8 tips voor bij het kamperen. 1: Neem een slaapmasker en oordopjes mee Vooral als je een lichte slaper bent kun je best wel eens wakker worden van geluiden in de nacht, of van de vogels in de ochtend. Of je nu licht of diep slaapt, het is altijd een goed idee om een slaapmasker en oordopjes mee te nemen, al is het maar voor de zekerheid.

2: Neem voldoende kleding mee maar niet te veel
Bij het kamperen wil je niet lopen sjouwen. Daarom kun je beter niet te veel kleding meenemen. Je wilt natuurlijk wel gewoon genoeg kleding bij hebben voor de tijd dat je weg bent. Denk er daarom goed over na hoeveel kleding je precies nodig hebt.

3: Vergeet geen wasmiddel en waslijn mee te nemen
Ga je naar een plek waar je de was kunt doen? Neem dan het beste je eigen wasmiddel mee. Het vinden van een goede plek om de was op te hangen kan best moeilijk zijn. Daarom is het een goed idee om ook een waslijn mee te nemen.

4: Neem spelletjes mee
Kamperen is natuurlijk heel leuk, maar vooral in de avond of als het regent, zou het wel eens saai kunnen worden. Daarom is het een goed idee om wat leuke spelletjes mee te nemen.

5: Neem ook warme kleding mee
Vooral als je in de zomer gaat kamperen en overdag het zonnetje schijnt, nemen de meeste mensen korte broeken en T-shirts mee. Dit is natuurlijk perfect voor overdag maar in de nacht kan het ook in de zomer best koud worden. Neem daarom voor de zekerheid altijd warmere kleding en/of slaapzakken mee.

6: Neem een goede kwaliteit luchtbed mee
Comfortabel slapen tijdens het kamperen? Neem dan intex luchtbedden mee. Op deze bedden slaap je zacht en comfortabel. De beste kwaliteit luchtbedden vind je bij: Heuts.nl

7: Vergeet niet de zonnebrandcrème
Als je gaat kamperen, besteed je waarschijnlijk veel tijd buiten. Door dat je veel buiten bent, verbrand je natuurlijk een stuk sneller. Vergeet daarom niet de zonnebrandcrème mee te nemen.

8: Voorkom muggen
Wat is er irritanter dan muggen die je s ‘nachts lastig vallen? Vooral als je in de zomer gaat kamperen, of als je in de avond een kampvuurtje hebt gemaakt, lijken de muggen lastig te ontwijken. Gelukkig is hier wel een oplossing voor: salie. Hang een bosje salie op en de muggen zullen eerder wegblijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.