Aanbesteding werkzaamheden riolering in Ruinerwold

In de Wijk en Ruinerwold is de gemeente druk bezig met het rioleringswerkzaamheden. Met beide projecten verbetert de gemeente het functioneren van de rioolstelsels in deze dorpen. Wethouder Henk Lammers: “Ik vind het belangrijk dat dergelijke ingrijpende projecten zorgvuldig worden voorbereid waarbij we afstemming zoeken met onze inwoners en ondernemers. Een goede samenwerking met de dorpen staat voorop. Participatie – met elkaar in gesprek en luisteren naar wensen van gebruikers – is ook hier het uitgangspunt geweest.”

Ruinerwold
De rioolwerkzaamheden in Ruinerwold in Dijkhuizen zijn volop in voorbereiding. In de afgelopen maanden is onderzoek uitgevoerd naar de grondwaterstanden, ligging van de nutsleidingen en huisaansluitingen. De uitkomsten van het onderzoek zijn bekend, waardoor de voorbereiding van het werk nagenoeg is afgerond.

Samen met ondernemers
We besteden het project dit jaar aan. Nog voor het eind van het jaar is de aannemer bekend en starten we in Ruinerwold met de uitvoering. Samen met de ondernemers en belangenvereniging bepalen we een uitvoeringswijze en plan die zo min mogelijk overlast opleveren voor de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.