‘Aardappelpuree’: Een nieuw boek van Sicco Krediet

Gedichten van Sicco Krediet, wonend in Ruinerwold. Een boek geschreven met puur gevoel en gevuld met foto’s van eigen hand. Aardappelpuree is een verzameling van gedichten die gebeurtenissen beschrijft welke zo uit het leven komen. Het kan heel herkenbaar zijn en dat maakt dat het een steun kan zijn. Al jaren worstel ik met verstand en gevoel, waar bij de laatste meestal de beslissingen neemt. Om mijn gevoel een andere, misschien verstandige plek te geven, komt ze vaak het best tot uiting op papier. Hetzij in dichtvorm, hetzij in tekeningen. Als mijn hoofd vol zit met gevoelens waarmee ik op dat moment geen raad mee weet dan pak ik de camera en probeer ik een andere focus. De resultaten hiervan zijn ook te bewonderen in deze bundel.

‘Aardappelpuree’ (140 pagina’s, ISBN: 9789461936509) wordt uitgegeven via Mijnbestseller.nl. Het boek is onder andere te koop bij www.mijnbestseller.nl, de boekhandels en bol.com. Prijs paperback: € 21,22, prijs eBook: € 10,90.

Over Sicco Krediet
Goh, ik kan deze tekst wel honderd keer herschrijven want verder dan een opsomming van woorden kom ik in mijn hoofd niet. Geboren in de winter van 1970 in Neede. Getrouwd, werkend en woonachtig in Drenthe. Grootste interesses: fotografie, architectuur, werk, huis en tuin. Ik schrijf wanneer het uitkomt en bovenal als er inspiratie is.

Over Mijnbestseller.nl
Mijnbestseller.nl is een self publishing platform dat iedere schrijver in staat stelt om op een professionele wijze zijn boek uit te geven. Mijnbestseller.nl ondersteunt de schrijver bij het schrijven, opmaken en publiceren van zijn boek. Daarnaast biedt Mijnbestseller.nl de schrijver een scala aan promotiemogelijkheden. Mijnbestseller.nl betrekt nadrukkelijk de schrijver bij het verkoopsucces: 25 – 60% van de bruto verkoopprijs gaat naar de schrijver.

Informatie over
Mijnbestseller.nl:
Contact: Peter Paul van Bekkum
Email: info@mijnbestseller.nl
Website: www.mijnbestseller.nl
Adres: Delftseplein 37, 3013 AA, Rotterda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.