Actie van Coop Koetsier en Reinders Bedrijfskleding

Coop Koetsier houdt samen met Reinders Vuurwerk Ruinerwold een speciale spaaractie voor vuurwerk. Bij besteding van elke 10 euro ontvang je een zegel, bij het inleveren van een volle spaarkaart ontvang je tot 25 procent korting op een vuurwerkpakket. Er kan gekozen worden tussen vijf pakketten uit verschillende prijsklassen.

Het is even wennen voor Reinders Vuurwerk. Oudjaar valt dit jaar namelijk op een zondag. Bert Reinders: ‘Normaal gesproken verkopen we de laatste drie dagen van het jaar. Dit jaar beginnen we op donderdag 28 december en verkopen we tot zaterdag 30 december.’ Toch blijft de rest gewoon gelijk.

Om het extra gezellig te maken wordt ook dit jaar weer patat gebakken. ‘Hans Hulsebos, misschien dat mensen hem nog kennen van De Boswachters met het Bananenlied, komt bakken. Voor iedere klant is er een puntzak patat. De patat komt natuurlijk bij de COOP vandaan. We merkten dat het vorig jaar een groot succes was, dus daarom doen we dat dit jaar gewoon weer.’ Bij de vuurwerkspecialist kun je terecht voor knal-en siervuurwerk. ‘We bieden een ruim aanbod en de vuurwerkbunker van het bedrijf is goed gevuld.’ Reinders Vuurwerk zit aan de Kerkweg 46 in Ruinerwold. De verkoop is van donderdag 28 december tot 30 december van 8.00 tot 20.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.