Antiek en Curiosa veiling Karstenhoeve

Wanneer:
11 juli 2020 @ 13:00 – 17:00
2020-07-11T13:00:00+02:00
2020-07-11T17:00:00+02:00
Waar:
Karstenhoeve

Antiek- en curiosaveiling bij Museumboerderij De Karstenhoeve.
Zaterdag 11 juli 2020 is er een antiek- en curiosaveiling op het plein achter de museumboerderij. Uiteraard alles geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. In verband hiermee zal de veiling buiten plaatsvinden.
Om 13.00 uur neemt de veilingmeester en zijn gezelschap plaats op de boerenwagen en kan het bieden beginnen. Tijdens de taxatiemiddag in maart zijn er tal van leuke, bijzondere voorwerpen ingebracht om te worden verkocht. Uw interieur verfraaien met een ( antieke) eyecatcher? Dan is dit een mooie gelegenheid om iets op de kop te tikken. Serviezen, meubilair, klokken, vazen, zilverwerk, Perzische tapijten en nog veel meer kunnen deze middag na één hamerslag van eigenaar wisselen.
De te veilen goederen kunnen van te voren worden bezichtigd. Vrijdag 10 juli van 13.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 11 juli van 10.00 uur tot 12.30 uur kan men een kijkje komen nemen in de schuur van de boerderij waar alle items staan uitgestald. De veiling begint om 13.00 uur.
Voor info : info@karstenhoeve.nl of telefonisch 0522 481447.
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dokter Larijweg 21 Ruinerwold.

Eén gedachte over “Antiek en Curiosa veiling Karstenhoeve

 • 14 juli 2021 om 11:25
  Permalink

  Goeden morgen,
  We zijn afgelopen zaterdag naar uw veiling geweest en hebben een aantal dingen gekocht .We vonden uw veiling prachtig en goed georganiseerd. Het was een mooie dag en de zon kwam er mooi door.
  Toch hebben we een aantal punten waar we het niet mee eens waren.
  Ten eerste hebben we bij een hoogste bod extra moeten betalen b.v. iets van 20 euro werd verhoogd met 5, euro ( dus 25, euro ) Iets van 200,euro werd 220,00 en ga zo maar door. Dat kennen we bij geen enkele veiling en eerlijk ik voelde me daar later rot over daar we ook nog eens 20 % opgeld moesten betalen .
  Opgeld is overal, dat kennen we, maar een bod zomaar verhogen terwijl er niet meer bieders zijn.. niet.
  Ik vind het een kwalijke zaak. .Heel jammer want we vinden het anders niet aantrekkelijk meer om naar die veiling te gaan. Het wordt anders ook veel te duur
  Het tweede punt is dat er geen pauze is geweest. Vanaf half 1 tot ongeveer half 5 hebben we achter elkaar op een stoel gezeten zonder pauze.
  We hebben wel om een pauze gevraagd. Er waren best wel ouderen onder ons die behoefte hadden om de benen te strekken en of koffie, fris ,toilet bezoek enz, . te nemen .
  Bovendien scheen de zon behoorlijk en dan is zo’n zit veel te lang
  Misschien een idee om het wel te doen en kan men daarna weer fris beginnen .
  Hopelijk kunt u er iets mee doen en zeker de hoogste bod ,het hoogste bod laten. Dus niet zomaar er wat bovenop gooien .
  Met vriendelijke groet Ria ten brink

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.