Oud ijzer en recycle actie

Wanneer:
27 november 2021 @ 09:00 – 12:00
2021-11-27T09:00:00+01:00
2021-11-27T12:00:00+01:00
Waar:
Oosteinde
Wolddijk 31

“Oud ijzer en recycle actie”
Zaterdag 27 november 2021 organiseert belangenvereniging Oosteinde wederom een oud ijzer en recycle actie.

Vanaf eind vorig jaar doen we deze dag op de laatste zaterdag van de maanden: januari, maart, mei, juli, september en november. In het eerste jaar hadden we alleen de mogelijkheid om oud ijzer in te leveren en daar is de inlevering van elektra recycling bijgekomen. Alles waar een stekker aan zit kunt u bij ons inleveren waarna wij zorgen voor een correcte recycling van de materialen. De oude afgedankte kerstverlichting kan bijvoorbeeld ook ingeleverd worden. Met name de overgang per 1 januari 2021 naar het diftar systeem waarbij u per keer dat de grijze container wordt geledigd € 8,40 dient te betalen geeft maar weer aan dat recycling u iets oplevert. Uiteraard is het goed voor het milieu en daarnaast levert het ons uiteraard ook wat op, waar wij op onze beurt weer bestaande of nieuwe initiatieven mee gaan financieren.

De laatste jaren hebben wij al diverse goede doelen van de Speeltuinvereniging, Vrouwen van Nu en basisschool de Wezeboom ondersteund vanuit de oud ijzer en recycle actie.

Wilt u als vereniging, organisatie of privé persoon iets organiseren wat in het belang van Oosteinde is, dan kunt u een aanvraag bij de Belangenvereniging indienen. De Belangenvereniging beoordeelt of zij dan bij wil dragen in de kosten voor dat initiatief.

Wat is de bedoeling:
Vanaf 9.00 tot 12.00 uur kunt u zaterdag 27 november 2021, het oud ijzer e.d. inleveren bij schildersbedrijf Ensing op het adres Wolddijk 31 (voorheen transportbedrijf van Dijk). Naast oud ijzer kunnen elektrische apparaten (alles waar een stekker aanzit) ook ingeleverd worden.

Wat kunt u allemaal bij ons inleveren:
Oud ijzer zoals: koper, lood, zink, aluminium, rvs. Wasmachines, drogers, oude TV, computers, laptops, elektrische gereedschappen, elektrisch huishoudelijke apparaten, fietsen, elektrakabels, accu’s, cv ketels, koelkasten, diepvriezers

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de belangenvereniging: via de mail belangenvereniging.oosteinde@gmail.com of telefonisch met Edwin Weide 06–23 79 23 29. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de materialen zelf te brengen dan kunt u ook contact opnemen door een mail te zenden.
Hopende u te zien op zaterdag 27 november 2021.
Wij verzoeken u rekening te houden met de geldende Corona richtlijnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.