Strunen in de tunen

Wanneer:
27 april 2022 @ 10:00 – 15:00
2022-04-27T10:00:00+02:00
2022-04-27T15:00:00+02:00

Strunen in de tunen. Nu zult u denken wat is dat nou weer! Een dorpsactiviteit die 27-04-2022 gaat plaats vinden. Tijdens het afgelopen zomerfeest hebben het Ruinerwoldse Kringloopje georganiseerd, dit werd heel positief ontvangen waardoor wij van mening zijn dat een vervolg niet uit kan blijven. We willen er graag een bredere activiteit van maken vandaar de naamsverandering. Koningsdag is volgens ons uitermate geschikt om een activiteit (vrijmarkt) in het dorp te organiseren, mede omdat het dan altijd rustig is in het dorp.

Strunen in de tunen
Voor alle inwoners van het dorp die iets willen verkopen in hun “tuun”, wanneer je geen eigen tuun of oprit hebt is er vast ergens in de buurt bv. Een “speultuun”,”volkstuun”of andere leuke plek waar u terecht kunt!

Wanneer je aan het strunen bent kom je natuurlijk langs heel veel plekken, bv. Uw terras, winkel of sportkantine. Tijdens deze activiteit kan iedereen zijn/haar eigen podium maken om te laten zien wat je kunt of wat je te koop hebt. Er zijn geen verplichtingen! Wanneer je nu denkt ik wil hier aan deelnemen, schroom niet presenteer jezelf, maak een kraam verkoop je spullen in de tuin, zet je terras op of plaats een kraam voor je winkel! Wanneer je ons laat weten dat je meedoet vermelden wij de locatie op onze kaart, deel de activiteit op sociaalmedia tag hierbij “strunen in de tunen” dan delen wij het op onze sociaalmedia kanalen. Op deze manier zetten wij elkaar en Ruinerwold op de kaart tijdens koningsdag.

Wanneer je opmerkingen of ideeën hebt laat het ons weten!
Ons doel is om er samen een feestelijke koningsdag van te maken. Groeten, werkgroep “strunen in de tunen”.
Mailadres: strunenindetunen@hotmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.