Activiteiten in Ruinerwold worden goed in kaart gebracht

Iets meer dan een jaar geleden werd er een oproep gedaan om de activiteiten in Ruinerwold beter in kaart te brengen en zo beter op elkaar af te kunnen stemmen. Iedereen wil immers zoveel mogelijk publiek aantrekken. Hieruit is Ruinerwold Agendeert ontstaan. Het afgelopen jaar hebben we veel activiteiten van jullie doorgekregen. Super, dank daarvoor!

Kan het nog beter? JA! Nog steeds zijn er activiteiten die door ons uit de diverse media worden gehaald. Dit betekent dat niet alleen de datum al bekend is, maar ook dat de hele organisatie al rond is. Nog beter zou het zijn als data worden doorgegeven, zodra deze definitief zijn vastgesteld. Iedereen plant immers al ver van tevoren zijn/haar activiteit.

Daarom nogmaals het verzoek om tijdig activiteiten door te geven aan activiteitenruinerwold@gmail.com. Graag ontvangen wij datum, tijd en locatie. Wijzigt er later nog iets? Wij horen het graag.

De agenda is te vinden op www.ruinerwold.info/agenda. Deze link kunt u ook op uw eigen website plaatsen, zodat we een breed publiek kunnen bereiken en uw activiteit optimaal bezocht kan worden.

Persberichten kunnen gemaild worden naar redactie@optwold.nl en info@despekbraander.nl

Laten we er met elkaar voor blijven zorgen dat de agenda gevuld wordt, zodat iedereen kan rekenen op een goed bezocht evenement. Heeft u nog vragen? Mail deze dan naar activiteitenruinerwold@gmail.com.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Commissie Agenda Ruinerwold
Henk Smit
Mirjam Remmelts
Benny Spin
Ilona Koeling
Anna Rumph
Astrid Fiks
Femke van den Berg
Wim van Dijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.