Adri Kok stopt aan het einde van dit seizoen bij KIOS

Trainer-coach Adri Kok heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen te stoppen met uitvoeren van het trainersambt. Hiermee komt er een einde aan een lange samenwerking tussen de oefenmeester en de korfbalvereniging.

Onderstaande leest u een persoonlijk schrijven van Adri:

Beste KIOS leden,

Afgelopen week heb ik bij de Technische Commissie van KIOS aangegeven dat ik na dit seizoen stop als trainer-coach van KIOS.

Ik ben dan (na een eerdere periode van 5 jaar) weer 3 jaar trainer bij deze mooie club geweest.
Het was bepaald geen makkelijke beslissing. Er staat een mooie hechte spelersgroep die geweldig met elkaar om gaat en die bereid is om elkaar beter te maken. De spelers houden van gezelligheid, maar zijn ook bereid om veel rekening te houden met het clubbelang. De groep ontwikkelt zich mooi, waarbij het kampioenschap van KIOS1 vorig jaar in de zaal en de daarbij behorende promotie naar de overgangsklasse een hoogtepunt is. Maar ook het 2e team wordt steeds beter, waardoor het verschil onderling kleiner wordt. Onderlinge concurrentie is alleen maar goed. Daarbij zorgde KIOS er ook altijd voor dat je als trainer nooit te klagen had over het materiaal of over trainingstijden. Dat was of werd altijd prima geregeld.

Doorslaggevend in mijn beslissing is geweest dat ik na ongeveer 25 jaar trainerschap nu ook weleens andere keuzes wil maken. Ik ben per week zo’n 15-20 uur bezig met KIOS. Dat is nooit een enorme opgave geweest, maar het lijkt mij ook weleens lekker om ’s avonds niet met korfbal bezig te zijn. Maar ook om eens in het weekend wat te plannen zonder rekening te moeten houden met een (oefen)wedstrijd.

Ik ben de selectie dankbaar voor weer 3 mooie jaren en ik hoop dat we het seizoen op een mooie manier kunnen afsluiten.

Groeten aan alle Spekbraanders!
Adri

KIOS is dankbaar voor de jarenlange inzet en betrokkenheid van Adri bij de korfbalvereniging. Hij heeft KIOS naar een hoog niveau gebracht, veel spelers/speelsters laten groeien in het korfbal en toeschouwers laten genieten van prachtig korfbalspel. Daarnaast kan hij terugkijken op een indrukwekkende trainerscarrière met vele successen, niet alleen bij KIOS.
Adri, namens KIOS en heel korfballend Nederland; Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.