Afgelasting KIOS Jubileum 100 JAAR

Alle jubileumactiviteiten op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart van korfbalvereniging KIOS in het kader van de viering van 100 JAAR KIOS gaan niet door als gevolg van de getroffen maatregelen van de overheid met betrekking tot het coronavirus.

De jubileumcommissie en het bestuur van KIOS betreuren dit zeer, maar kunnen op basis van het verbod op evenementen met meer dan 100 bezoekers niet anders besluiten. Een enorme klap voor de vele vrijwilligers die zich hiervoor in hebben gezet, maar ook voor de leden en oud leden die zich op deze jubileum viering hebben verheugd.

De grote jubileum verloting vindt wel op zaterdag 14 maart plaats, onder toezicht van notaris Stotijn. De prijswinnaars zullen persoonlijk bericht krijgen. Over een eventuele nieuwe datum voor de viering van het jubileum is nog geen besluit genomen. Eerst zal getracht worden de ruim 300 personen die zich hadden aangemeld te benaderen over deze afgelasting. Zodra meer bekend is over de ontwikkelingen van de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus en de mogelijkheid weer zou kunnen bestaan om dit jubileum te vieren, zal over een nieuwe datum worden nagedacht en zal dit naar buiten worden gebracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.