Afscheid burgemeester Roger de Groot

Zoals u wellicht heeft vernomen, gaat burgemeester De Groot onze gemeente verlaten. Per 1 juni zal hij geïnstalleerd worden als burgemeester van de gemeente Noordoostpolder. In deze bijzondere tijd van corona, willen wij het afscheid toch niet geheel ongemerkt voorbij laten gaan. We hebben daarom in overleg met de burgemeester besloten, om afscheid te nemen van de inwoners door middel van een ‘drive through’, in de vier hoofdkernen van onze gemeente. De inwoners kunnen dan lopend langs Roger de Groot voor een afscheidswoordje.

Op vrijdag 21 mei zal burgemeester De Groot van 09.00 – 10.30 uur, aanwezig zijn in Ruinerwold. Hier wil hij afscheid nemen van de inwoners van Ruinerwold, Berghuizen en Oosteinde. Het idee bestaat om dit in de buitenlucht te organiseren bij dorpshuis De Buddingehof. Er is hier voldoende parkeergelegenheid en er kan een looproute gemaakt worden, zodat mensen veilig afscheid van de burgemeester kunnen nemen. Het is wellicht handig om verkeersregelaars in te schakelen, om de doorstroom zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kan het Dorpsbelangen ondersteunen in het leveren van een twee- à drietal verkeersregelaars? Dat zou ons enorm helpen. Wanneer u hierbij kan helpen, wilt u ons dat dan laten weten? Ook als het niet mocht lukken, horen wij dat graag. In verband met de huidige maatregelen, is besloten dat er geen catering aanwezig zal zijn.

Via social media en de kranten zal volgende week het afscheid van de burgemeester in de dorpen kenbaar worden gemaakt. Het zou mooi zijn, dat u als Dorpsbelangen, dit nieuws zou willen delen bij uw inwoners. Voor de inwoners die niet aanwezig kunnen zijn bij het afscheid is er op Facebook een afscheidspagina aangemaakt: https://www.facebook.com/afscheidburgemeesterrogerdegroot. Hier kan een ieder een persoonlijk berichtje voor de burgemeester achterlaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.