Aftreden Ger Brand als voorzitter sempre sereno

Ger brand1Op de jaarvergadering van Muziekvereniging Sempre Sereno Ruinerwold op dinsdag 3 februari is afscheid genomen van voorzitter Ger Brand. Ger Brand kan het voorzitterschap na 10 bestuursjaren niet meer combineren met zijn werk. Hij blijft binnen Sempre Sereno wel actief in het beheer van het instrumentarium van de malletband en zal zich inzetten in het contact met de gemeente omtrent de brede school. Ook zal hij als doorgewinterd muzikant zijn bijdrage leveren bij de malletband van de vereniging.


Ger werd door vice-voorzitter Patrick Kuik toegesproken, waarin de hoogtepunten welke onder de leiding van Ger in de afgelopen hebben plaatsgevonden werden benoemd. Genoemd werden de overgang naar de brede school, het promsconcert in 2009, het jubileumconcert in 2014 en als afsluiter een eerste prijs met promotie en een uitnodiging voor het NK voor zijn eigen malletband.

Waar mensen aftreden worden ook vervangers gekozen. Het bestuur was blij en verheugd dat bestuurslid Margriet Donker de functie van voorzitter op zich wil nemen. Het applaus van de vergadering onderschreef het vertrouwen in haar nieuwe rol. Voor Ger werd geen vervanger aangedragen, voorlopig zal het bestuur van Sempre Sereno namelijk met zeven personen de bestuurstaken op zich nemen. Ger bedankte de leden voor het vertrouwen dat zij in hem gehad hebben de afgelopen jaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.