Antiek – en curiosaveiling bij de Karstenhoeve

Nog nooit was het zó druk tijdens de taxatiemiddag, voorafgaand aan de veiling op zaterdag 1 april Taxateur Enno de Boer uit De Wijk zag aan één stuk door de meest uiteenlopende stukken aan zich voorbijkomen. Goed te zien dat de aandacht voor antiek en curiosa weer toeneemt.foto: Petra Nieuwenhuis

Veel artikelen zijn direct aangemeld voor de veiling van zaterdag 1 april zoals een prachtige statenbijbel, diverse schilderijen en een mooi beschilderde doos waarin vroeger de kanten muts werd bewaard. Ook bijzonder is het verzamelalbum van Verkadeplaatjes uit 1927 van Jac. P.Thijsse, helemaal compleet. Deze goederen en nog veel meer antiek en curiosa gaan tijdens de veiling onder de hamer. De veiling begint om 13.00 uur en biedt altijd een mooi schouwspel met de in oude kleding gestoken medewerkers en de veilingmeester op de boerenwagen. Zeker een bezoek meer dan waard!

Bezichtiging goederen: vrijdag 31 maart van 18.00 uur tot 20.00 uur en zaterdag 1 april van 10.00 uur tot 12.30 uur. aanvang 13.00 uur.
Voor info: telefoon 0522-481447 of info@karstenhoeve.nl
Museumboerderij De Karstenhoeve, Dr. Larijweg 22, Ruinerwold.