Antiekveiling in de Museumboerderij De Karstenhoeve

zaterdag 3 oktober 2015, vanaf 13:00 uur

KHR-fotoEnnodeboerTraditiegetrouw vindt op de eerste zaterdag in oktober in museumboerderij De Karstenhoeve aan de Dokter Larijweg in Ruinerwold de traditionele kunst- en antiekveiling plaats. Na het verdwijnen van de bekende Lions antiekveiling in De Wijk en de antiekveiling in Staphorst, is dit de enige antiekveiling in de regio. Het duurt nog een paar maanden, maar er komen nu al diverse aanmeldingen binnen. Naast schilderijen van bekende Meppeler schilders, is zilverwerk aangemeld, zoals een kralentas met zilveren beugel, beursjes, kristallen loddereinflesjes met zilveren dop, een prachtige mahoniehouten theestoof compleet met koperen komfoor en bijbehorende ketel. Ook is er een fraaie Friese staartklok aangemeld.

Uiteraard is er nog volop ruimte voor meer spulletjes; aanmelding bij museumboerderij De Karstenhoeve, Ruinerwold tel. 0522-481447.

Op zaterdag 5 september a.s. vanaf 13.00 uur vindt in de Karstenhoeve de gratis taxatiedag plaats. Schilderijen, porselein, sieraden of andere voorwerpen kunnen dan gratis worden getaxeerd door Enno de Boer net zoals in vorige jaren. Misschien ligt er bij u op zolder nog een interessant gebruiksvoorwerp dat u wel kwijt wilt of waarvan u de prijs wilt weten.
Indien gewenst kunnen artikelen ingebracht worden voor de veiling op 3 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.