Auto huren voor een weekend

Plan je een familieweekend met alle kinderen, maar heb je niet voldoende ruimte in de auto om iedereen te vervoeren? Of zoek je een ruime wagen voor het weekend om je inboedel in te verhuizen? Een auto of busje huren voor een weekend brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo is het huren van een huurauto in het weekend namelijk voordeliger dan het gebruiken van een huurauto voor twee losse dagen. Lees snel verder over het huren van een auto voor een weekendje weg.

Eenvoudig een auto huren voor een weekend

Wanneer je een auto wilt huren, gaat dit snel en eenvoudig. Je zoekt in de zoekmachines bijvoorbeeld op Autoverhuur Groningen en ziet direct welke auto’s en busjes er voor jou beschikbaar zijn. Kies een compacte auto als je gemakkelijk in de binnenstad wilt inparkeren, of juist een grote SUV als je over meer ruimte wilt beschikken. Bovendien biedt Autohopper talrijke andere mogelijkheden bij het huren van een auto. Zo heb je de keuze uit een automaat of een elektrische wagen. Wil je een specifiek automerk huren, bijvoorbeeld omdat je van plan bent om deze wagen in de toekomst aan te schaffen? Aangezien Autohopper een uiteenlopend aanbod heeft van huurauto’s, bestaat er een grote kans dat jouw favoriete voertuig in het assortiment zit.

Binnen welke tijden huur ik een auto?

Nadat je de meest geschikte auto hebt geselecteerd, vink je aan voor welke dagen je de wagen wilt gebruiken. Je huurt de auto bijvoorbeeld voor een dag, maar ook voor een weekend, week of langere periode. De huurdag start om 08:00 uur ’s ochtends en loopt door tot de volgende dag 08:00 uur. Zoek je een huurauto die je al op een eerder tijdstip wilt gebruiken? Dan is er in onderling overleg altijd een oplossing mogelijk bij Autohopper. Nadat je de auto hebt ingeleverd zonder schade en binnen de 100 kilometer per dag, ontvang je de borg weer terug van de auto. Dit bedrag ontvang je meestal direct op je rekening, maar anders binnen maximaal een werkdag.

Extra mogelijkheden bij een auto huren

Bij het huren van een auto voor een weekend biedt Autohopper diverse opties aan. Wil je bijvoorbeeld een tweede bestuurder voor de wagen toevoegen, is een kinderzitje nodig voor de allerkleinste medereizigers of heb je navigatie nodig tijdens het rijden? Selecteer dan eenvoudig deze opties tijdens het reserveringsproces. Bovendien staat bij iedere keuze vermeld wat de kosten zijn, zodat de prijzen helder en transparant zijn. Bij Autohopper ontvang je overigens de eerste 100 kilometer per dag gratis. Eenvoudiger kan het huren van een auto haast niet!