Basisscholen bezochten Sempre Sereno

De groepen 3 en 4 van De Wezeboom te Oosteinde en De Dissel te Ruinerwold bezochten de afgelopen week de Muziekvereniging in hun repetitieruimte in de Brede School en in het Dorpshuis. De kinderen werden verdeeld in kleine groepen en kregen een half uur muziekles op een trompet of bugel en een half uur les op een snaretrom. De 3 docenten van Sempre Sereno troffen heel enthousiaste leerlingen die meteen geluid uit hun instrument kregen en al een ritme op de snaretrom konden slaan.
Met de kennismaking van het instrumentarium probeert de Muziekvereniging de kinderen enthousiast te maken om ook deze instrumenten te leren bespelen bij Sempre Sereno. Wil de vereniging blijven voortbestaan in de toekomst dan zijn ze afhankelijk van aanwas van jeugdleden, maar ook volwassenen zijn altijd welkom. Ook zij kunnen wanneer ze nog geen instrument kunnen bespelen bij de vereniging terecht voor een opleiding.

Sempre Sereno biedt het komend lesjaar groepslessen (kinderen) aan voor € 120,– incl. contributie en wanneer mogelijk een instrument. Voor informatie of opgave kunt u terecht bij Alie van ’t Ende, tel. 482044 en Mirjam ter Heide, tel. 480346

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.