Beach event Ruinerwold

TC ’t Wold, VCR Ruinerwold en KIOS Ruinerwold organiseren op zaterdag 9 juli en zondag 10 juli 2022 gezamenlijk het ‘Beach Event Ruinerwold’. Op de zaterdag wordt zowel het traditionele beachtennis als het beachvolleybal toernooi gehouden en op de zondag is het de beurt aan de korfballers. Dit allemaal in hetzelfde weekend en op dezelfde locatie.

De grote parkeerplaats achter de sporthal en naast de accommodatie van TC ’t Wold is het decor van Beach Event Ruinerwold.
Opgeven voor Beach Event Ruinerwold kan tot uiterlijk 27 juni. Via de website https://beacheventruinerwold.nl. Een lidmaatschap van een van de verenigingen is niet nodig.

Voor het beachtennis zijn de kosten € 5,00 per persoon, voor beachvolleybal en beachkorfbal bedraagt de bijdrage € 15,00 per team. Deze kosten dienen op de dag zelf contant betaald te worden. Materialen zoals rackets en ballen zijn op locatie aanwezig.
Kijken is voor alle leeftijden, dus we hopen op veel publiek deze dag. Je hoeft je niet te vervelen want er is muziek, een verloting en uiteraard zijn er drankjes en voldoende versnaperingen verkrijgbaar!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.