Beauty & Wellness

Hairtrends & Beautytrends
kapalon hairtrendsEen moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor uzelf. Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Neem een keer dit moment voor uzelf en laat u in een rustige omgeving verzorgen in de salon.

Schoonheidsverzorging is de kunst om de schoonheid van het lichaam te verhogen en/of te behouden. Om dit te bereiken is rust, reiniging en verzorging met goede producten belangrijk voor het lichaam.

Ik (Monica) draag zorg voor een perfecte behandeling, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarbij staat persoonlijke aandacht voorop. Mijn uitgangspunt is dan ook uw persoonlijke, uiterlijke en innerlijke schoonheid. Dit zal er toe bijdragen dat u zich, in mijn salon, al snel thuis zult voelen. Ervaar het zelf, en stap in het leven met een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel.
https://hair-professionals.nl/

Beauty by Ellen
ellenIk ben Ellen Spekschate, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagist met vele jaren ervaring in de branche.

Schoonheidssalon:
Waar je met elke huidtype terecht kunt en ook helemaal tot rust mag komen. Door middel van IK Skin Perfection en hun treatment zorgen we er samen voor dat het een heerlijke salonervaring mag worden. Geschikt voor iedereen en altijd up-to-date.

Pedicure:
Voeten verdienen wat meer liefde en aandacht! In de salon zorgen we ervoor dat het ze aan niks ontbreekt. Voor een quickbehandeling of een uitgebreide, we maken graag tijd vrij voor jullie voeten.

Manicure/ gelpolish
Mooie verzorgde nagels oogt niet alleen mooier, je voelt je ook mooier! Met mooie kleuren en de juiste verzorging maken we mooie nagels in welke kleur je maar wilt. Even ontspannen en weer tip-top de salon verlaten… wie wil dat nou niet?!
http://beautybyellen.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.