Beauty & Wellness

Hair Professionals
Hair Professionals in Ruinerwold is sinds 2004 gespecialiseerd in haarwerken, ofwel échte mooie pruiken. Aandacht en een huiselijke sfeer staat bij ons centraal, wij helpen u graag aan een mooi haarstuk of pruik, nauwelijks te onderscheiden van uw eigen haar. Ons doel is om u een goed gevoel te geven en er prachtig uit te laten zien.

Of het nu haarverlies of kaalheid betreft door alopecia, een chemokuur, of psychische oorzaken, u kunt bij ons terecht voor haaraanvullingen, haarwerken, pruiken óf alternatieven in de vorm van haarbanden, – petten, of -doeken. Ook zijn wij het juiste adres voor hen die in transitie (transgender) zijn en op zoek zijn naar een nieuwe look. We hebben vele mooie haarwerken die wij naar wens kunnen stylen.

In onze haarwerksalon kunnen wij u in alle privacy helpen. Mocht het van toepassing zijn, dan zijn wij u ook graag van dienst aan huis of in het ziekenhuis. https://hair-professionals.nl/

Beauty by Ellen
ellenIk ben Ellen Spekschate, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagist met vele jaren ervaring in de branche.

Schoonheidssalon:
Waar je met elke huidtype terecht kunt en ook helemaal tot rust mag komen. Door middel van IK Skin Perfection en hun treatment zorgen we er samen voor dat het een heerlijke salonervaring mag worden. Geschikt voor iedereen en altijd up-to-date.

Pedicure:
Voeten verdienen wat meer liefde en aandacht! In de salon zorgen we ervoor dat het ze aan niks ontbreekt. Voor een quickbehandeling of een uitgebreide, we maken graag tijd vrij voor jullie voeten.

Manicure/ gelpolish
Mooie verzorgde nagels oogt niet alleen mooier, je voelt je ook mooier! Met mooie kleuren en de juiste verzorging maken we mooie nagels in welke kleur je maar wilt. Even ontspannen en weer tip-top de salon verlaten… wie wil dat nou niet?!
http://beautybyellen.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.