Beauty & Wellness

Hairtrends & Beautytrends
kapalon hairtrendsEen moment van rust, een moment van verzorging, een moment voor uzelf. Door de drukte van alledag wordt dit snel vergeten. Neem een keer dit moment voor uzelf en laat u in een rustige omgeving verzorgen in de salon.

Schoonheidsverzorging is de kunst om de schoonheid van het lichaam te verhogen en/of te behouden. Om dit te bereiken is rust, reiniging en verzorging met goede producten belangrijk voor het lichaam.

Ik (Monica) draag zorg voor een perfecte behandeling, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Daarbij staat persoonlijke aandacht voorop. Mijn uitgangspunt is dan ook uw persoonlijke, uiterlijke en innerlijke schoonheid. Dit zal er toe bijdragen dat u zich, in mijn salon, al snel thuis zult voelen. Ervaar het zelf, en stap in het leven met een stralende huid en een heerlijk ontspannen gevoel. www.kapsalonhairtrends.nl

Van den Berg Hair & Beauty
ellenIk ben Ellen Spekschate, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en visagist met vele jaren ervaring in de branche. Voor Van den Berg hair & beauty ga ik aan het werk in hun nieuwe schoonheidssalon. Met deze salon willen wij de mensen een heel pakket van algehele lichaamsontspanning aanbieden.. De mogelijkheid van heerlijk genieten van een lichaamsbehandeling, lichaamspakking of lichaamsscrub, naast de gewone schoonheidsbehandelingen die bij ons te boeken zijn.

Er wordt gewerkt met het merk Thalgo, De natuurlijke kracht van de natuur, zee en zeealgen vormen de basis van de producten. Al meer dan 20 jaar richt Thalgo haar onderzoek op de toepassingen van de ingrediënten uit de zee. Thalgo heeft zeealgen verwerkt in de beautyproducten, waardoor de vitaminen, proteïnen, minerale zouten en sporenelementen nog aanwezig zijn. Algen hebben een ontgiftende werking, zodat afvoer van gifstoffen en afvalstoffen bevorderd worden. De behandelingen worden afgestemd op persoonlijke behoefte, indicaties en aandachtsgebieden. www.kapsalonvandenberg.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.