Bennie Vissers volgend seizoen hoofdtrainer Ruinerwold 1

Ruinerwold heeft met Bennie Vissers de nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2019-2020 vastgelegd. Bennie neemt daarmee na de zomerstop het stokje over van Henri Spijkerman. De uit Emmeloord afkomstige Vissers is momenteel trainer van Alcides 2 én Flevo Boys 2.

Met die laatste club is hij zeer succesvol in zowel de districtsbeker voor standaardelftallen als in de competitie. De oud-jeugdspeler van SC Heerenveen is al op jonge leeftijd gestart met het trainersvak. Vanaf het seizoen 2008-2009 is hij als hoofdtrainer en tweede trainer actief. Als hoofdtrainer bij Nagele, Tollebeek, Renado en Kuinre en als trainer van het tweede elftal bij Flevo Boys, Alcides en HHC Hardenberg.

Bennie is een jonge trainer, maar heeft veel ervaring opgedaan met zowel jeugdige als ervaren elftallen. Deze mix aan ervaring ziet Ruinerwold als mooie basis voor het trainerschap bij Ruinerwold. Vissers treft volgend seizoen een selectie met een aantal jonge, aanstormende talenten, voor wie een goede ontwikkeling doormaken erg belangrijk is. Vissers is gewend met jonge teams te werken en brengt daarin graag een balans aan met oudere spelers.

Zowel Vissers als Ruinerwold kijken uit naar de samenwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.