Berghuizen 1 winnaar Stratenzaalvoetbal

De 23e aflevering van het Stratenzaalvoetbal Ruinerwold zit er weer op. Een toernooi, waar vele straten ieder jaar weer onderling strijden om de felbegeerde titel Het beste stratenzaalvoetbalteam van Ruinerwold’. Dit jaar waren er 14 deelnemende stratenteams, waarvan er uiteindelijk 6 teams overbleven. Afgelopen zaterdag streden Pieter Jochemswal, Berghuizen 1, Dr.Larijweg, Dijkhuizen 1, Oosteinde 2 en Munnikenland om deze titel in de wacht te slepen.

Veel strijd, goed voetbal en ook veel lol en gezelligheid kenmerkten dit toernooi, waar uiteindelijk Berghuizen 1 zich voor een nieuw jaar de kampioen mag gaan noemen. Als 2e eindigde Pieter Jochemswal, 3e werd Dr. Larijweg, 4e Munnikenland, 5e Oosteinde 2 en laatste werd Dijkhuizen 1. Laatstgenoemde kreeg uiteindelijk wel de sportiviteitsprijs vanwege hun niet aflatende sportieve en leuke manier van spelen, waar de gezelligheid hoog in het vaandel stonden. De “minst gepasseerde keeperbokaal” ging dit jaar naar Tinus Pool, de keeper van Berghuizen1 met maar 4 doelpunten tegen. Iedereen van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Verder werd de avond nog opgesierd met het ‘Mystery Guest’ spel, waarbij vragen gesteld konden worden om erachter te komen wie de Mystery Guest in werkelijkheid was. Een leuk en zeer geslaagd spel, waarvoor dank aan degene die dit spel organiseerde.

Verder was er weer een grote verloting, waar bijna de gehele middenstand van Ruinerwold en omgeving een bijdrage aan leverde. Dit resulteerde in tafels vol mooie, leuke en ook waardevolle cadeau’s. Ook voor deze winkels en bedrijven heel veel dank voor de gulle giften, die dit toernooi ieder jaar weer mogelijk maken. Rest mij nog iedereen, zoals scheidsrechters, de man achter de klok/muziek, de dame van de lotenverkoop, de man van de muziek bij de bar, organisatie van de verloting en iedereen die ik nog ben vergeten, te bedanken voor hun bijdrage en inzet, waardoor dit toernooi weer zeer geslaagd was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.