Bestuurswisselingen bij KIOS

1DM35368 (800x442)

Op de door ruim 30 leden en ouders van jeugdleden bezochte jaarvergadering van korfbalvereniging KIOS op woensdag 20 november is afscheid genomen van drie bestuursleden. Henk de Jonge vond na 6 bestuursjaren het tijd voor nieuw bloed, maar ook voor hem zelf een nieuwe uitdaging. Hij blijft binnen KIOS wel zijn voorzitterschap van de sponsorcommissie vervullen, wat hij de afgelopen jaren met veel beleving heeft gedaan en daarmee een zeer grote bijdrage heeft geleverd aan het actieve sponsorbeleid binnen de vereniging.

Ook Harold Mulder nam afscheid, om zijn tijd aan belangrijkere zaken te kunnen besteden. Harold is actief geweest met diverse projecten, waarin hij mensen om zich heen goed kon stimuleren zijn of haar bijdrage te leveren. Bovenal was hij een positief kritisch persoon binnen het bestuur en zo heeft bijgedragen aan een goed evenwicht in het bestuur. Ook Harold zal niet buiten beeld raken binnen de vereniging gezien zijn nog andere lopende taken.

Als laatste nam voorzitster Anja Zantinge afscheid. Zij werd door vice voorzitter Jelle Wagenaar toegesproken, waarin een lange waslijst aan gerealiseerde resultaten welke onder de bezielende leiding van Anja in de afgelopen jaren zijn gerealiseerd. Natuurlijk was de totstandkoming van de nieuwe accommodatie inclusief kunstgrasveld de belangrijkste, maar ook aan de opzet van het sponsorbeleid is door Anja een meer dan substantiële bijdrage geleverd. Een ander hoogtepunt was de viering van het 90 jarig jubileum. Kortom een bezige bij, waar vooraf menigeen vraagtekens plaatste of Anja hiervoor wel tijd beschikbaar had. Maar als je iets wilt, maak je er tijd voor. In haar dankwoord bedankte ze natuurlijk de leden en haar mede bestuurders, maar ook haar gezin en was blij dat Luco en Janita bij dit afscheid aanwezig konden zijn. Het is tenslotte een familiesport.

Waar mensen aftreden worden ook vervangers gekozen. Het bestuur was blij en verheugd dat bestuurslid Mariska Hörmann de functie van voorzittter wil op zich nemen. Het luidde applaus van de vergadering onderschreef het vertrouwen in haar nieuwe rol.
Ter vervanging van de vertrekkende bestuursleden werd Denise Runhart als nieuw bestuurslid voorgedragen en benoemd, iemand van de jonge garde binnen de vereniging. Voorlopig zal het bestuur van KIOS namelijk met zes personen de bestuurstaken op zich nemen.

Belangrijkste besluiten op de vergadering waren dat de contributie voor het lopende seizoen 2013/2014 niet worden verhoogd en dat in het voorjaar van 2014 het bijgestelde beleidsplan voor de komende jaren worden voorgelegd aan de leden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.