Bijeenkomst Vrouwen van Nu afdeling Ruinerwold.

Op dinsdag avond 21 september was het eindelijk weer mogelijk, een afdelingsbijeenkomst met elkaar in de zaal van Uitgaanscentrum De Klok! De zaal volgens de RIVM-regels ingericht, corona-check bij de ingang. Al snel klonk een gezellig geroezemoes in de zaal, zevenenvijftig dames bij elkaar! Tegen 20.00 uur opent voorzitter Alida Rooze de avond. Iedereen wordt van harte welkom geheten, in het bijzonder een gast lid.

Vervolgens herdenken we samen middels een moment stilte de vier leden die in de afgelopen periode zijn overleden. Dan is het huishoudelijk gedeelte aan de beurt; ingekomen stukken en overige mededelingen.

Waaronder:
Het 90-jarig jubileum van de Vrouwen van Nu. Dit wordt feestelijk gevierd op 12 oktober in theater Orpheus in Apeldoorn. Prinses Beatrix, beschermvrouwe van de Vrouwen van Nu zal deze dag ook aanwezig zijn. Het bestuur en een aantal leden van onze afdeling zullen deze dag bezoeken.

Het zangkoor van onze afdeling (samen met afdeling Oosteinde) is dringend op zoek naar nieuwe leden. Op maandagmiddag om half 2 wordt er geoefend in Uitgaanscentrum De Klok. Ook het kaarten gaat weer beginnen, 4 oktober is de eerste keer weer, om 19.30 uur staan de tafels en stoelen klaar bij Uitgaanscentrum De Klok. Belangstelling? Voor slechts € 55,50 per jaar bent u lid van de Vrouwen van Nu en kunt u aan bovenstaande activiteiten meedoen. En ontvangt u 4x per jaar een leuk magazine. Eerst nog even kijken? Dat kan ook, de eerstvolgende bijeenkomst is op maandag 25 oktober om 19.45 uur.

Dan is het tijd voor een rondje Bingo. De eerste ronde doen we dat middels een verhalen bingo! Het bestuur heeft voor leuke prijsjes gezorgd, streekgebonden producten. Bij het tweede kopje koffie een lekkere bonbon om te vieren dat we eindelijk weer samen kunnen en mogen komen. Na de pauze nemen we op gepaste wijze afscheid van twee bestuursleden, Marry Tabak zat maar liefst negen jaar in het bestuur waarvan een heel aantal jaren als penningmeester en Geesje Timmerman verzorgde zes jaar lang onder andere de ledenadministratie. We nemen Marry en Geesje mee op een reisje in een rode “MG sportwagen”.

Verder wordt de inzet beloont met een leuk cadeau voor beiden en een mooi boeket bloemen. Marry en Geesje bedanken het nieuwe bestuur en de leden voor het in hun gestelde vertrouwen en doen dat middels een leuk gedicht. En ze bieden ons allemaal een lekker hapje aan bij de borrel.

Terwijl we genieten van de borrel en het hapje spelen we nog een laatste ronde bingo. De hoofdprijs, een heerlijk zuivelpakket, is aangeboden door Woldzuivel. Tegen 22.00 uur bedankt de voorzitter iedereen voor de bijdrage aan een gezellige avond en wenst ons wel thuis! Heeft u vragen? Of wilt u eens komen kijken? Neem gerust contact op met onze secretaris, Willie Wiltinge.
Email: vrouwenvannuruinerwold@outlook.com telefoon: 0522-482209

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.