Blessure weerhoud danspaar uit Ruinerwold van NK

Het Nederlands Kampioenschap Ballroomdansen. Robert en Sienette waren klaar voor de laatste wedstrijd van dit seizoen op zaterdag 19 mei 2012. Een mooie wedstrijd als afsluiting met kans op een halve finale plaats en liefst finale. Het had zo mooi kunnen zijn maar helaas een opgelopen blessure de woensdag ervoor bleek toch ernstiger te zijn dan gedacht. Na het opwarmen en indansen was er nog steeds pijn zelfs bij rustig indansen zonder echt goed af te zetten en de “vloer in te gaan”. De opdracht van de sporttherapeut was: “bij pijn niet dansen, dan kan de hamstring blessure wel eens een klein scheurtje kunnen zijn” dus, afmelden bij het wedstrijd secretariaat. De teleurstelling was erg groot.

Robert en Sienette kunnen met trots terugkijken op een prachtig en succesvol seizoen ballroom dansen. Met een promotie in de landelijke klasse en een debuut in het Internationale dansveld. Dank aan iedereen die het mogelijk heeft gemaakt; Trainer Jörgen Hultermans , sporttherapeut/mental coach Femmie Dekker, steun van Petra Kreulen. Dank aan de media voor het plaatsen van de wedstrijdverslagen en voor iedereen die mee heeft geleefd het afgelopen seizoen. Dank voor jullie steun en hartelijke woorden. Geweldig!

Robert en Sienette maken zich op voor een zomer trainen, programma’s aanpassen, techniek training, conditie en kracht training. Mogelijk nog ergens een demonstratie geven, vraag gerust. In oktober gaat het wedstrijd seizoen weer van start met het doel: finales dansen in de SIIA klasse en het dansen van internationale wedstrijden Ballroom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.