Boekenweek-activiteiten

De Boekenweek 2018 is van 10 tot en met 18 maart, het viert de natuur. En het boek natuurlijk. Natuur is alomvattend, overal in en om ons heen. Van de diepste zielenroerselen in de menselijke natuur tot aan de kleinste stadsnatuur. Als Moeder Natuur is zij de oorsprong van het leven. We worden overweldigd door haar grootsheid of voelen ons geborgen in haar rust. We zetten haar naar de hand of strijden om haar behoud. ‘En toch is alles wat we doen natuur’, schreef Leo Vroman. Zijn dichtregel is motto bij het thema van de Boekenweek 2018.

Bibliotheek Ruinerwold – op dinsdagavond 20 maart – lezing over honden opvoeden – in bibliotheek Ruinerwold: Heb je net een pup? Of wil je gewoon meer
weten over het opvoeden van honden? Dan is deze lezing perfect voor jou. Sandra Lakebrink neemt je mee naar de wereld van de hond. Hoe gedraagt een hond zich en hoe socialiseer je de hond. Van zindelijkheidstraining tot hondentaal. Deze avond komt het allemaal aan bod. Aanvang 19.30 uur en het eindigt om 21.00 uur. Toegang: gratis, inclusief koffie en thee. Vooraf aanmelden via info@bibliotheekruinerwold.nl, tel 088 012 8445 of in de bibliotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.