Bökkers terug in Ruinerwold

Met Onbesoesde Rock ’n Roll Tour 2023!
Tot het moment dat corona zijn intrede deed stond Bökkers garant voor een bomvol Café Centraal in Ruinerwold. Meerdere jaren achter elkaar stond de band hier te spelen in een steevast uitverkochte zaal en zo werd “Bökkers in Ruinerwold” een begrip in de regio.

In 2022 ging de wereld weer ‘open’ en dat heeft Bökkers geweten! Ze hebben het hele jaar als een gek getourd en overal waar ze kwamen zag je volle festivalweides, uitpuilende feesttenten en uitverkochte zalen.
Daarom keert de band in 2023 weer terug naar Ruinerwold en wel op zaterdag 22 april 2023, in een volledig nieuwe bezetting maar uiteraard mét frontman en boegbeeld Hendrik Jan Bökkers.
Café Centraal is helaas niet meer, dit jaar is Uitgaanscentrum De Klok het decor van de Onbesoesde Rock ’n Roll Tour. Het optreden in Ruinerwold is één van de eerste shows op de agenda van Bökkers en sowieso de allereerste in het noorden des lands. Zoals reeds gemeld waren de voorgaande edities allemaal uitverkocht. De voorverkoop voor zaterdag 22 april is inmiddels gestart, 50% van de tickets zijn inmiddels verkocht, dus wees er snel bij want VOL = VOL.

De planken zult as vanolds weer van het podium krullen! Het bier fluit uit de kraan en het testosteron vliegt in het rond: De Onbesoesde Rock ’n Roll Tour van Bökkers komt naar Ruunerwold!
Tickets bestel je hier: https://ticketservice.nu/evenementen/bokkers-live-in-uitgaanscentrum-de-klok/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.