Britt Tuin winnares de Wolden got Talent

DSC_0172ADe Havezate in De wijk zat vrijdagavond helemaal vol tijdens de Wolden Got Talent. Aan de eerste editie van deze talentenshow deden negen verschillende acts mee. Daarbij kwamen verschillende disciplines zoals live-zang, playback, acrogym dans en toneel aan bod. Britt Tuin uit Ruinerwold ging uiteindelijk met de hoogste eer strijken.

De stemming zat er vroeg in nadat Merle de Boer om 19.00 uur het spits had afgebeten voor een volle zaal, enthousiaste vaders, moeders en andere familieleden. In een spetterende show bezorgden de kinderen het publiek een leuke avond. Voor de jury, bestaande uit Mirjam Pauwels, Benny Spin en Mark Beekelaar was het lastig om een keuze te maken wie er van al deze talenten als winnaar naar huis zou gaan. Dat werd na flink beraad Britt Tuin. Zij vertolkte de song The Climb van Miley Cyrus op een prachtige wijze. En mocht de beker mee naar huis nemen.
DSC_0182A
De organisatie was in het handen het Brede school team en Ronald Buld van Multie Buldtie, die tevens de presentatie voor zijn rekening nam. Streektv De Wolden was aanwezig voor de live uitzending. Dit wordt zaterdagavond om 20.00 uur herhaald. Streektv zendt uit via Ziggo kanaal 44, Caiway kanaal 49 en via internet www.streektv.nl
DSC_0168A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.