Burendag in het Buitenhof

De afgelopen tijd zijn de bewoners van het Buitenhof in samenwerking met speeltuinvereniging de Woldklimmers erg actief geweest om een compleet nieuwe speeltuin in hun buurt te verwezenlijken. Zo hebben ze geld bij elkaar weten te krijgen vanuit onder andere subsidies en fondsen, en hebben ze samen bepaalt hoe de speeltuin eruit gaat zien. En het prachtige plan is compleet!

Zaterdag tijdens de Burendag ging de eerste symbolische schep in de grond en hebben de bewoners samen de eerste vlinderwip geplaatst. Die overigens direct door de buurtkids goedgekeurd is!

Mooi om te zien hoe de buren dit project gezamenlijk hebben opgepakt! Houdt de Buitenhof in de gaten want het beloofd een prachtige speeltuin te worden.

De Woldklimmers zijn in 2008 opgericht met als doel het beheren, onderhouden en in stand houden van de negen speeltuinen in Ruinerwold. Daarnaast is de vereniging actief in organiseren van activiteiten zoals de Sinterklaasintocht, de palmpaastocht en NL doet. Het bestuur bestaat uit negen personen die zich met veel enthousiasme inzetten voor de vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.