CDA De Wolden stelt kandidatenlijst vast

Het CDA De Wolden heeft in de Algemene Ledenvergadering van 7 december de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Op nummer 1 staat de huidige fractievoorzitter Karin Brouwer. Zij werd al op 10 november tot lijstrekker gekozen.

Op plaats 2 staat een nieuw talent; Tamara de Boer-Overbeek uit Ruinerwold. Zij omschrijft zichzelf als: gedreven en een verbinder met oog voor inhoud en proces. Tamara groeide op in Meppel en woont sinds begin dit jaar in Ruinerwold.
Op plaats 3 staat Koop Drost uit Zuidwolde. Drost staat bekend als een maatschappelijk betrokken inwoner en is initiatiefnemer van vele activiteiten in het dorp.

Plek 4 is voor Trijnie de Boer-Pekel. Zij is geboren en getogen aan Dijkhuizen in Ruinerwold en doet veel vrijwilligerswerk, is mantelzorger en heeft veel bestuurlijke ervaring.
Miranda Wesselink uit Ruinerwold is een kandidaat met de nodige politieke bestuurservaring en staat op plaats 5.

Op 6 staat Nick van den Pol hij is 26 jaar en daarmee de jongste kandidaat. Nick is agrarisch ondernemer en samen met zijn vriendin is hij gestart met Het Ambacht in Ruinerwold: een verswinkel, brasserie en dagbesteding.
Op 10 staat Iris Bouwers, samen met haar ouders runt zij een gemengd landbouwbedrijf. Iris is een jonge talentvolle kandidaat met contacten in Brussel.

Bart van Dekken en Eline Vedder, de CDA Statenleden uit De Wolden, zijn lijstduwer en staan op plaats 19 en 20.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.