Centrale agenda Ruinerwold werkt

Op de verenigingsavond van Ruinerwold Onderneemt op 13 maart is gehoor gegeven aan de behoefte om een centrale agenda samen te stellen voor alle activiteiten en evenementen in en om ons dorp. Tijdens deze avond is een commissie samengesteld om de agenda van Ruinerwold meer input te geven.

De behoefte kwam voort uit het feit dat er voorheen activiteiten onbewust op dezelfde dag gepland waren.
Een centrale agenda zal er voor moeten gaan zorgen dat dit voorkomen kan worden.
Het doel van de commissie is dan ook dat alles wat er in en om het dorp plaatsvindt te zien is in de centrale agenda van Ruinerwold. De evenementen en activiteiten die in deze agenda staan, komen automatisch ook in de agenda van Op ´t Wold.

De agenda is te vinden op www.ruinerwold.info/agenda. Deze link kunt u ook op uw eigen website plaatsen zodat we een breed publiek kunnen bereiken en uw activiteit of evenement optimaal bezocht kan worden.

Wij hebben alle horeca en verenigingen inmiddels een mail gestuurd. Dit omdat zij activiteiten/evenementen organiseren die in deze agenda thuishoren! Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan de thuiswedstrijden van de eerste selectie, zodat ook deze wedstrijden in de agenda terug te vinden zijn.

Heeft u geen mail ontvangen, maar organiseert u wel activiteiten die in de agenda thuishoren? Geef dan uw gegevens zoals contactpersoon, telefoonnummer, e-mailadres en de data, locatie en tijden van uw evenement door via activiteitenruinerwold@gmail.com, of controleer of de mail niet in uw spambox terecht is gekomen.

Wilt u een persbericht gepubliceerd hebben, dan mailt u dit naar redactie@optwold.nl en info@despekbraander.nl, hierin verandert niets.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat alles in de agenda staat, zodat iedereen kan rekenen op een goed bezocht evenement. Heeft u nog vragen, mail deze dan naar activiteitenruinerwold@gmail.com. Alvast bedankt voor de medewerking.

Met vriendelijke groeten,

Commissie Agenda Ruinerwold
Henk Smit
Mirjam Remmelts
Benny Spin
Wim van Dijk
Ilona Koeling
Anna Rumph
Astrid Fiks
Femke van den Berg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.