Christelijk Mannenkoor in de Gereformeerde Kerk

benefietAfgelopen jaar heeft de diaconie van de Gereformeerde Kerk Ruinerwold – Koekange het project Schapen tellen van de St. Mensenkinderen ondersteund. Inmiddels is er al ruim € 2.800,- ingezameld. Om dit succes af te sluiten, organiseren wij samen met Christelijk Mannenkoor Steenwijk een benefietconcert op: Zaterdagavond 21 maart 2015.

Zet u de datum alvast in uw agenda. Het belooft een mooie avond te worden met samenzang, informatie over het project en natuurlijk zang van het Mannenkoor Steenwijk. De avond begint om 19:30 uur. Toegang en koffie is gratis en de collecte is bestemd voor het project Schapen tellen. Voor informatie zie ook www.middelpuntberghuizen.nl

Het Christelijk Mannenkoor Steenwijk bestaat sinds 1946 en heeft 65 leden. Het heeft al vele bijzondere concerten gegeven, onder andere met Vicky Brown, Jan Vayne, Erns Daniël Smid en de Josti Band. Sinds januari 2013 staat het koor onder leiding van dirigent Marco Hoorn uit Urk. Marco is een gedreven en veelzijdig musicus; zijn enthousiasme is duidelijk voelbaar. In de afgelopen tijd heeft hij al veel mooie muzikale ervaringen opgedaan in binnen- en buitenland. Als dirigent en solist werkte hij mee aan concerten en TV-opnames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.