Clubkampioenschappen jeugd TC ’T Wold

Onder een heerlijk zonnetje werden vrijdag 14 juni de clubkampioenschappen voor de jeugd van tennisvereniging TC ’T Wold gespeeld op het tennispark aan dijkhuizen in Ruinerwold. In de groepen rood, oranje en groen werd, met veel plezier, fel gestreden voor de eer van clubkampioen 2019.

In de categorie groen ging Tim Wienen er met de winst vandoor. Thomas van Spil deed dit in de categorie Oranje. In de categorie rood, deelnemers tot 8 jaar, bleek aan het eind van de middag dat iedereen evenveel punten had verzameld en werd dus spontaan de hele groep tot kampioen gekroond. De middag werd afgesloten met een heerlijk patatje.
Kennismaken met jeugd tennis?
Wil je eens kijken of je tennis ook leuk vind en ben je nog geen 12 jaar? Dan heeft TC ‘T Wold en tennisschool Killian een mooie introductie aanbieding! Voor slechts €50,- mag je de komende weken 8 lessen volgen en ben je tot het einde van het jaar lid van de vereniging en mag je dus buiten de lessen om ook gebruik maken van de banen. Bel voor informatie of opgave met Floris Kilian 06-46095185, of mail naar info@tennisschoolkilian.nl

Eén gedachte over “Clubkampioenschappen jeugd TC ’T Wold

  • 18 november 2021 om 17:05
    Permalink

    Thomas had daar net zo’n kutkop als nu, niks veranderd

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.