Con Amore start weer met de repetities

Op woensdagavond 31 augustus beginnen de leden van het kerkkoor Con Amore weer met de repetities. Dit koor bestaat uit 26 leden, waarvan 6 mannen, 11 sopranen en 9 alten. We zingen veelal driestemmige kerkmuziek, maar ook een aantal vierstemmige koorstukken of liederen eenstemmig.

We zingen liederen van Bach tot Oosterhuis, een breed repertoire. Het koor beleefde in 2020 haar 95 jarig bestaan(foto) en gaan op weg naar de honderd! De repetities beginnen om 19.30 uur in de kerk te Blijdenstein, een prachtige kerk met een uitzonderlijke akoestiek.

Om 20.15 uur hebben we pauze en rond 21.00 uur stoppen we. Ook repeteren we af en toe in de Munnekeweer als het te koud is om de kerk te verwarmen. Tieme Slomp is de pianist/organist van dit koor en Trijnie de Boer de dirigent. We zingen een aantal keren per jaar tijdens de kerkdiensten te Blijdenstein en soms in andere kerken of verzorgingstehuizen.

Er heerst een fijne sfeer in het koor en iedereen kan meedoen! Als u ook mee wilt zingen in dit koor bent u van harte welkom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.