Coop Koetsier doneert twee AED’s

Coop Koetsier doneert twee AED’s aan de Stichting AED Ruinerwold e.o. ten behoeve van de reanimatie burgerhulpverleners in de dorpen Ruinerwold, Oosteinde en Berghuizen.

De trigger voor het doneren van de twee AED’s was de aanmelding als goed doel voor de statiegeldactie. De opbrengst hiervan wordt gebruikt voor de bekostigen van het onderhoud van de AED’s en het gratis kunnen aanbieden van de Reanimatie & AED training aan burgerhulpverleners. De actie is toegekend en loopt nog tot december 2022.

Mw. S. Van het Hof voorzitter van de stichting was dan ook blij verrast dat het bericht kwam dat Coop Koetsier twee AED’s ging doneren. “Ik dacht oprecht dat het een fout was omdat we de aanvraag voor de statiegeldactie hadden gedaan en deze was toegekend. Dat moet een vergissing zijn”. Dus niet. Naast de statiegeld actie ontvangt de stichting twee AED’s. Afgelopen week werden de twee AED’s ontvangen. Deze verdienen een goede plek ergens aan een buitenmuur in de omgeving Ruinerwold, Oosteinde Berghuizen. In de dorpen zelf hangt binnen een straal van 2km een AED voor een reanimatie inzet. In de buitengebieden kunnen nog zogenaamde witte vlekken zijn.

Mogelijk zijn er nog wensen/initiatieven in buurten voor het plaatsen van een AED. Graag komt de stichting in contact met de initiatiefnemers uit deze dorpen. De AED’s verdienen een goede locatie. Sienette van het Hof 06-27895527 of mailen naar schmieren@hotmail.com. Samen met COOP maken we het verschil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.