Coop Koetsier geeft bewaar-en kliekjestips

Coop Koetsier in Ruinerwold probeert zijn klanten de komende weken een handje te helpen om voedselverspilling tegen te gaan. De winkel geeft in het kader van de campagne Sparen & Bewaren van maandag 13 oktober tot en met zondag 23 november bewaartips, kliekjestips en tips om slim te koken.

Ook kunnen klanten sparen voor de handige vershouddozen van Lock & Lock. Sietze Koetsier, Ondernemer van Coop Koetsier: ‘Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Coop. Daar hoort ook het tegengaan van voedselverspilling bij. In samenwerking met het Voedingscentrum hopen we onze klanten bewuster te maken van voedselverspilling én dit te verminderen. Natuurlijk doen we dit op een creatieve manier, met heel veel bruikbare tips.’
Sparen
Tijdens Sparen & Bewaren – tot en met zondag 23 november – ontvangen klanten bij iedere 5 euro aan boodschappen één spaarzegel. Een volle spaarkaart telt tien spaarzegels. Volle spaarkaarten kunnen tot en met zondag 7 december ingeleverd worden. Bij inlevering van een volle spaarkaart kunnen klanten Lock & Lock-dozen kopen.

Bron: Wolder courant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.