Dagje uit

Park Oikos

OikosPark Oikos is een park voor het hele gezin, met Karpaten wolven uit Slowakije en een minidierendorp.Naast de Karpatenwolven en ezels in het mini dierendorp, zijn er ook otters en oehoes te zien. Dit jaar zijn er nog Hudsonwolven uit Artis bijgekomen.
Meer informatie:
Achterma 20
7963 PM Ruinen
Telefoonummer: 0522-474286
website

Planetron Cinedome
planetron-cinedomeEven buiten Dwingeloo, aan de rand van het Nationaal Park Dwingelderveld, vindt u Planetron Cinedome. Een bijzondere attractie, alleen al door de vormgeving van het gebouw. Op een groot koepelvormig projectiescherm van 350 m², worden duizelingwekkende voorstellingen getoond.
Meer informatie:
Drift 11b
7991 AA Dwingeloo
0521 – 59 35 35
website

Speelboerderij de Drentse Koe
IJsboerderij (22)ADe Drentse Koe is een echt boerenbedrijf in Ruinerwold en is daarnaast uitgegroeid tot een volwaardig recreatie bedrijf. De 70 koeien worden gemolken met een melkrobot waar zowel kinderen als volwassenen naar kunnen kijken. Van een gedeelte van de melk maakt Lydia heerlijk “Drentse Koe IJs”.
Meer informatie:
Wolddijk 23
7961 NA Ruinerwold
Telefoon: 0640418828
website

Vogelpark Ruinen
VOGELPARKPLATTEGROND1LAAGLaat u verrassen door de schoonheid van vogels in vogelpark Ruinen, waar diverse inheemse en uitheemse soorten te zien zijn. Het vogelpark Ruinen is met recht ‘een park’. De wandelpaden die zijn aangelegd, lopen direct langs de vogelkooien.
Meer informatie:
Postweg 3
7963 PD Ruinen
06-20017324
website

Een gedachte over “Dagje uit

  • 31 augustus 2020 om 13:33
    Permalink

    Tjonge, een top artikel.. ‘k kwam hier eventjes langs een kijkje te nemen, maar me middag is weer een stuk positiever nu haha, Eerder had ik deze soort van ideeenen overwegingen, echter jouw post overtuigt me enigszinsmeer erover. Ach ja, een paar dingetjes waar ik evt. input op zou kunnen hebben. Maar dat is niet belangrijk, dus dat terzijde.. Ga echt zo door!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.