De Arendsvleugel wint Knotshocky toernooi

arendsvleugelDe combinatiefunctionarissen van de gemeente de Wolden organiseerden 26 maart een knotshocky toernooi voor de leerlingen uit groep 3 en 4 van de basisscholen uit De Wolden. Er deden 10 teams aan mee, twee daarvan waren van de Arendsvleugel. Na zeer spannende en sportieve wedstrijden eindigde team 1 van de Arendsvleugel op de tweede plaats in de poule en kwam team 2 in de finale en won die. Dat betekent dat ze doorgaan naar de gemeentelijke finale.

Deze wordt gespeeld op 16 april in de sporthal te De Wijk van 15.00 uur tot 17.00 uur. De winnaar van dit toernooi mag meedoen aan de Provinciale wedstrijd, die gespeeld wordt op woensdag 23 april in Meppel, van 14.30 tot 17.00 uur.