De lente is begonnen bij Timmerman Sierbestrating

Het prachtige weer van de afgelopen dagen heeft er al voor gezorgd dat het lekker op gang komt bij Timmerman Sierbestrating zo constateert eigenaar Henri Timmerman tevreden. Het is de tijd dat de mensen weer buiten bezig gaan. Op foto: verkoper Sander van Berkum

Een mooi moment om daarop in te haken. In de vernieuwde showroom binnen zijn daarom een viertal voorbeeldtuinen aangelegd, waarbij het gaat om vier prijssegmenten. Namelijk een Budget tuin, Duurzaam/populair, Hoogwaardig en een tuin met Keramiek/gebakken steen.

Vanuit deze voorbeeldtuinen is het heel eenvoudig om keuzes te maken. Een kleur uitkiezen welke past bij uw prijssegment doet u vervolgens buiten. Hier staan een groot aantal showborden met daarop de kleur en formaat voorbeelden welke passen bij een van de vier tuinen, waaruit u de keuze hebt gemaakt. Heel eenvoudig!

Behalve timmermansierbestrating.nl en timmermanbeton.nl is er ook een nieuwe loot aan de stam met de website www. buitenverlichtingvoordeel.com . Henri: Daar hebben we bewust voor gekozen. We merkten toch vaak dat mensen de tuin in een keer aanpakken. Als je het doet, kun je het beter meteen goed doen. Even een kabeltje in de grond leggen voor de stroomvoorziening en u kunt de lampen met laagspanning 12 volt zo aansluiten. Plug en play, een veilig concept. Behalve deze nieuwe website kunnen kopers allerlei soorten buitenverlichting ook gewoon bekijken in de showroom. Zeker handig als je wilt weten hoe de verlichting er bij jou thuis uit komt te zien.

Een van de belangrijkste zaken voor Timmerman Sierbestrating is het streven naar optimale kwaliteit in product en service. We bieden praktische, klantgerichte oplossingen en denken desgewenst mee over de toepassingen van onze producten. Door het regelmatig ‘verversen’ van het aanbod en het ontwikkelen van interessante nieuwe productgroepen wordt er ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen in de markt. Wekelijks zijn er andere aanbiedingspartijen, variërend van aanbiedingen in natuursteen, betonsteen, of gebakken materiaal. Deze partijen zijn altijd uit voorraad leverbaar en natuurlijk scherp geprijsd en van een goede kwaliteit. Het motto is daarbij: ‘Ons voordeel wordt uw voordeel’. Iedere klant groot of klein moet met een tevreden gevoel huiswaarts keren’.