De Lummeldagen komen er aan

lummeldagen 2016 bewerkt1De Drentse Lummeldagen in Ruinerwold krijgen een vervolg op zondag 3 juli 2016. Ondanks het slechte weer in 2015 kwamen er toch bijna vierhonderd bezoekers naar het Boerpad. Het blijft een eendags en gratis te bezoeken doe-het-zelf festival voor jong en oud. Niets moet en heel veel mag. De naam zegt het al, wilt u lekker lummelen of luieren op een kleedje of in een hangmat dat kan dat. Ook de locatie op het land van Dekker blijft hetzelfde. Ook voor kids is er weer een groot en gratis speelparadijs aanwezig.

Natuurlijk hoort er muziek, entertainment en ander vermaak bij. Echter het betekend wel een festival zonder grote artiesten en/of bekende namen. Maar een laagdrempelig en gezellig festival met een grote knipoog. Want humor staat centraal. Op het terrein komen diverse stands waar eten en drinken verkrijgbaar is. Gitaristen, Singer songwriters, troubadours die zin hebben om wat te spelen zijn van harte welkom. Bij voorkeur even aanmelden per mail. Ook al begin je net met gitaar, blokfluit, triangel etc, maakt niet uit. Kom op en meld je aan!

Lummeldagen?
Het wordt weliswaar in meervoud geschreven. Maar het betreft slechts een dag, de tweede dag is voor eigen rekening. Lekker thuis voor de buis, of op het werk in de baas zijn tijd.

Ontstaan Lummeldagen?
Het idee is ontstaan bij wijze van grap omdat de eerste Lummeldag in 2015 na Oldtimerdag Ruinerwold was. Een evenement waar veel mensen aan mee werken, en de hele dag druk in touw zijn. Een lummeldag waar mensen even lekker kunnen bij komen, lekker luieren, muziek luisteren, kletsen en genieten van het leven. Voor 2016 is gekozen om de Lummeldagen niet in het zelfde weekend te doen als Oldtimerdag. Logistiek is dit handiger met de opbouw etc. Noteer dus alvast zondag 3 juli 2016. Tijden: 13.00 – 19.00 uur. Locatie: Boerpad Ruinerwold.

Vrijwilligers die het leuk vinden om te helpen zijn van harte welkom. Mail ons: info@lummeldagen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.