Deelname NK Malletband Sempre Sereno

SONY DSCAfgelopen zaterdag 31 Januari heeft de Malletband van muziekvereniging Sempre Sereno mee gedaan op het Nederlands kampioenschap voor slagwerk ensembles. Op het concours te Hattem in 2014 had de malletband, naar aanleiding van hun hoge resultaat, 1e prijs met promotie en onderscheiding. Een uitnodiging gekregen om deel te nemen aan het NK.

Men heeft deze uitnodiging geaccepteerd en gingen afgelopen zaterdag naar Assen. In Theater de Nieuwe Kolk te Assen vonden de wedstrijden in de verschillende divisies plaats. De malletband kwam uit in de derde divisie en speelde hierin met dezelfde nummers als op het concours te Hattem.

De malletband had hun optreden om kwart over één, en ging vol zelfvertrouwen de uitdaging aan. Na het optreden overheerste het gevoel dat dit niet het super optreden was als vorig jaar in Hattem, maar op zo’n dag weet je nooit wat de jury er van vind. Ze moesten tot vijf uur wachten op het verlossende woord van de jury-leden.

Het werd uiteindelijk een 4e plaats en dat is landelijk gezien, zeker een hele prestatie. De leden waren natuurlijk iets teleurgesteld, maar tijdens de feestelijke afsluiting in Ruinerwold, werd er alweer vooruit gekeken naar de nieuwe stukken en uitdaging. Het volgende optreden komt er immers al weer aan, 21 maart het concert in de Buddingehof

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.