Denk mee over de toekomst van de gemeente

Gemeente De Wolden in 2040… Hoe zien dorpen, wegen, natuurgebieden van gemeente De Wolden er in de toekomst uit? Staan er nog koeien in de wei of staan daar inmiddels huizen of zonnepanelen? Zijn we in onze gemeente nog steeds zo gezond en kun je in onze dorpen nog gezellig winkelen?

Gemeente De Wolden 2040
In de komende maanden maken we een toekomstvisie. Dat doen we samen met zoveel mogelijk inwoners, verenigingen, ondernemers en organisaties! In deze visie staat straks beschreven hoe wij met elkaar denken over de omgeving waarin we wonen, werken en recreëren. En hoe we in onze gemeente met elkaar samenwerken. Alleen met uw inbreng krijgen we een duidelijk beeld van wat er leeft en welke ideeën er zijn.

Wethouder Gerrie Hempen benadrukt dat nog eens duidelijk: “als gemeente willen we samen met de inwoners van De Wolden aan de slag over de toekomst van onze gemeente. We kunnen nu geen groepen bij elkaar roepen om te overleggen. Daarom gaan we het anders doen! Hoe? Daarover berichten wij u snel! Hou vooral de krant en de sociale media in de gaten en doe mee!”

Contact
Via de krant en via de sociale media houden wij u op de hoogte van nieuwe mogelijkheden om mee te denken over de toekomstvisie! Meedoen is makkelijk! Meer weten over het project of heeft u andere vragen en/of opmerkingen? Laat het ons weten via: communicatie@dewolden.nl. Liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met Gea Lunsing, projectleider Toekomstvisie De Wolden via telefoonnummer 14 0528.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.