Don’t Worry, Lummeldagen gaan nog steeds door!

Lummedagen bestuur (2)AHoe zit het met de Lummeldagen gebeurt er nog wat, is er nog nieuws! We horen het regelmatig. Dus tijd om u even bij te praten. De organisatie van de Lummeldagen (Henk Smit, Gerard de Groot, Benny Spin en Johan Takens) heeft alweer enkele Lummelvergaderingen achter de rug. Dit gebeurt uiteraard op een bijpassende relaxte lummelachtige wijze. Lekker onderuitgezakt met een biertje, borrelnootjes, worst/kaas en een sigaar/sigaret erbij worden de actiepunten afgewerkt. Don’t Worry dus!!

De eerste Lummeldagen staan gepland op zondag 17 augustus dus. (Lummeldagen toch? Klopt – de maandag er na mag u thuis of het werk nog even voor u zelf Lummelen) Doelstelling is er om er een gratis doe het zelf festival van te maken voor het hele gezin. Alleen bij slecht weer gaat het gehele evenement niet door. Maar omdat het de dag na Oldtimerdag is, maken we ons daar weinig zorgen om. (Oldtimerdag = Altijd mooi weer garantie. Reden voor ons om het een dag later te laten plaats vinden!) Tijden: 13.00 – 19.00 uur. En als het dan nog gezellig is dan….? Locatie: Boerpad Ruinerwold.

Wat moet ik me dan bij die Lummeldagen voorstellen?

De Lummeldagen moeten een gezellig, laagdrempelig evenement worden waarbij volwassenen lekker kunnen relaxen op stoelen, ligbanken, kleedjes, pakken stro, biertafels etc. Kinderen worden vermaakt, of mogen zich zelf vermaken bij het kinderknutselparadijs. Verder is er een springkussen en kunnen zij zich laten schminken of Marsh Mellows maken. Er komt een heuse Jacuzzi waar u heerlijk kunt relaxen. Troudours en singer songwriters spelen in een ongedwongen setting hun liedjes.

Bij de Papa oppas plaats nabij de horecatent speelt de Lummelband aan het eind van de middag. Deze band speelt werkelijk alles. U vraag het, zei spelen het. Ook de beroemde band uit Ruinerwold bestaande uit o.a. Jan Weide, Cor Koppenol en Bert van Bremen hebben hun toegezegd om te komen optreden.

Stoere mannen/vrouwen mogen een sigaartje roken in de meerook tent met Albert Knol. Deze spekbraander is het levende bewijs dat een ‘tevreden roker geen onruststoker is’. Draagt u grote geheimen met u mee, die u toch wilt delen geen punt. De Ruinerwoldse paus is aanwezig met zijn biecht tent om naar uw geheimen te luisteren. Gegarandeerd dat u zich na een biecht weer super voelt. Bent u het financieel overzicht kwijt, onze financiële man vertelt u wat u moet doen om uw leven weer op de rails te krijgen. Wilt lichaam en geest weer met elkaar in balans te brengen, dan kunt u deelnemen aan de Yoga les. Een ervaren instructrice is aanwezig om een aantal lessen ter te verzorgen. Uiteraard wordt dit aangevuld met tal van ander bijzonder vermaak.
En wilt u alleen maar lummelen, of onderuitgezakt een drankje drinken ook prima natuurlijk!

Kortom onder het motto: Niets hoeft en alles mag gaan we er een leuke dag van maken. Heeft u zelf nog leuke ideeën? Bespeelt u een instrument/ zingt u en wilt u een paar liedjes spelen mail ons: info@lummeldagen.nl En laten we duidelijk zijn u hoeft echt geen professional te zijn. Ook al begint u net het bespelen van een instrument, ook dan vinden wij het prima. Helaas is hier geen budget voor beschikbaar. Wij bieden u een gratis podium, enthousiast publiek, applaus en enkele consumpties. We zoeken artiesten/singer-songwriters die zich zelf (akoestisch) kunnen begeleiden. Dus vooral relaxte muziek om bij te lummelen.


Een gedachte over “Don’t Worry, Lummeldagen gaan nog steeds door!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.