Dr. Larijweg wordt voorzien van laag Split

In opdracht van het college van B&W gaat Akroh Slijtlagen BV uit Den Ham in de week van maandag 24 tot en met donderdag 27 juni slijtlagen aanbrengen op diverse asfaltwegen in gemeente De Wolden. Slijtlagen, ook wel een laag split genoemd, worden aangebracht om een asfaltweg een langere levensduur te geven.

Het betreft delen van onderstaande wegen:
Eursinge – Kraloërweg en Anholt
Ruinen – Munnekenweg, Oude Benderseweg en Engeland
Ruinerwold – Dokter Larijweg en De Weidenweg
Koekange – Broekhuizen, Noordwijkerweg en Koekangerveldweg
de Wijk – Wiltenweg
Echten – Kruisweg en Vledders
Zuidwolde – Noorderweg, Lubbingerweg en Sjoert

Om de slijtlagen aan te kunnen brengen zijn de wegen enige tijd gestremd voor het verkeer. Omleidingsroutes worden niet aangegeven. Uitzondering hierop is de Munnekenweg in Ruinen. Woningen en bedrijven zullen zoveel mogelijk bereikbaar blijven. Bij de afzettingen zullen verkeersregelaars staan die e.e.a. in goede banen zullen leiden. Er is contact geweest met QBuzz en met Renewi. Hulpdiensten kunnen in noodgevallen door het werkvak heen rijden. Het aanbrengen van slijtlagen is extreem weersafhankelijk. Een aanpassing van de planning zal door regen of de kans op regen noodzakelijk zijn.

Nadere informatie kan worden verkregen bij Ton Roelofs van Akroh BV, te bereiken via 06-50226310, of René Ramaker van gemeente De Wolden, te bereiken via 14 0528.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.