Drentse avond in de Karstenhoeve

In de Karstenhoeve in Ruinerwold wordt op vrijdagavond 9 maart een avond gehouden die in het teken staat van voordrachten in het Drents. Aanvang 20.00 uur. Jan Germs bekend van Jasbuus vol Drents van RTV-Drenthe leest voor uit eigen werk. Lucine Oetsen zingt mooie Drentse liedties; zij wordt begeleid door Frank Boerrichter.

Jan Germs vertelt over het Huus van de Taol. Henny Buld vertelt over de nieuwe ex-positie van de Karstenhoeve. Reinder Smit, belevenissen van een Dreints joggie op en aan de Brink. Lucine Oetsen zang o.l.v. Frank Boerrichter. Na de pauze: Lucine Oetsen zang o.l.v. Frank Boerrichter. Reinder Smit met De Möppelerkraante, Jan Germs Verhalen van eigen hand, Lucine Oetsen zang o.l.v. Frank Boer-richter, Henny Buld en Reinder Smit.

Het programma wordt aangevuld met een presentatie over de Karstenhoeve en het Huus van de Taol. Kaarten in de voorverkoop bij T.I.P.-kantoor Ruinerwold: 0522-482255 en voor aanvang van de voorstelling. Entree €10,00 incl. kop koffie/Voor donateurs €6,00.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.